Hiphop sieraden


klik hier voor de webshop

Klik hier om hiphop sieraden te bekijken

Op deze pagina zullen wij uitleggen wat hiphop sieraden zijn, en welke soorten er bestaan. Net als sieraden maakt hiphop music een groot onderdeel uit van de identiteit van de luisteraar. Als jij hiphop luistert dan behoort deze muziek tot jouw lifestyle en maakt het  jouw uniek tegenover mensen die dat niet luisteren.

De hiphop cultuur heeft een sterke invloed gehad op juwelen. Met het straatwoord “bling” zijn wij allemaal wel bekend. Met name in de afgelopen jaren is deze term veel gebruikt. Het straatwoordje bling is ontaan in de hiphop cultuur en wordt sterk geassocieerd met rap muziek.

In de rap wereld zijn juwelen erg belangrijk. Je ziet dat rappers met trots hun success uiten middels hun hiphop sieraden. Het kan altijd groter en beter dan de naasten. Het is daarom in deze wereld nooit “too much”.

Voorbeeld van een Grills sieraad

Voorbeeld van grills sieraden die over te tanden heen zijn geplaatst

Unieke hiphop sieraden


Grills
: bling dat op het gebit wordt aangebracht, en de tanden dekt met goud en diamanten.

Crucifix: dit is het kruis waar jezus op gestorven is. Dit symbool is afkomstig uit het kristendom en benadrukt de lijdensweg van jezus. Rappers dragen dit symbool om hun geloof te uiten en te benadrukken dat ze wellicht op het verkeerde pad zijn afgedwaald maar toch nog aan het vechten zijn goed te doen.
Dit is een kleine collectie uit hiphop sieraden die op het lichaam worden aangebracht. Het mooie van de hiphop scene is dat sieraden overal op aangebracht mogen worden. Denk maar aan het pimpen van je auto of kleding.

Rappers hebben vaak dikke oorknopjes in. Je hebt deze in diverse maten en soorten. De meest voorkomende maten zijn:

  • 9 mm
  • 7 mm
  • 5 mm

Ook varieren hip hoppers in de vormen voorknopjes om zich te kunnen onderscheiden denk hierbij aan:

Op de bovenstaande links vind je tevens een link naar de webshop waarop je meer informatie vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>