Bijou


Bijou is een Frans woord betekend letterlijk juweel en bijouterieën zijn juwelen. Deze termen worden in Nederland veel gebruikt om een sieraad of om  sieradenwinkels aan te duiden. Bijou wordt in Frankrijk ook veel gebruikt voor meisjes namen.

Uit de spelling van 1858 Fr, kan het woord gebruikt worden voor de volgende betekenissen, kostbaarheid, klein. Bijouterie, kostbaarheid, versiersel, galanteriewaar. Bijoutier, galanterieverkooper, opschikverkoo-per.

Online biljou

Klik hier om online te shoppen

Bijouterieën verkopen alles op het gebied van sieraden. De meeste verkopen oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en horloges. Hier bij sieradenluxe streven wij ernaar om alle informatie over sieraden te verstrekken. Onder het woord verstaan wij dan ook armbanden, oorbellen, kettingen, ringen, horloges, maar ook alle piercings soorten.

Lifestyle

Bijou bedrijven zijn altijd gericht op lifestyles. Bij ieder soort lifestyle past wel een eigen soort sieraad. Onder het hoofdstuk soorten vind je hier meer informatie over. Omdat het onderdeel uitmaakt van de lifestyle van een persoon is, en een luxe gelegenheid aanbiedt, dient het personeel de bezoeker goed te informeren over de juwelen. Op deze website kunt u onder alle onderliggende pagina’s meer informatie vinden over de betreffende onderwerpen.

Sieradenluxe is een voorbeeld van een online bijouterie. Sieradenwinkels in de stad kun je ook als bijouterieën. Het online bezoeken van een biljouterie heeft voordelen boven winkels in de stad. Daarnaast hebben winkels uiteraard ook voordelen. Het is aan jouw om te kiezen wat jouw op het moment het  beste uitkomt. De meest voor de hand liggende voordeel van online bijouterieën is dat je 24u per dag kunt bestellen, en er van tevoren aangegeven wordt of iets wel of niet op voorraad is.

Sieradenluxe kun je beschouwen als jouw eigen persoonlijke bijouterie, we nodigen je uit om rond te browsen op deze site voor meer informatie over het verzorgen en onderhouden van je sieraden. Of het kopen van nieuwe sieraden. En mocht je er zin in hebben dan hebben wij uitgebreid informatie over hobby tips (workshops).

Als u nog tips voor deze pagina heeft, schroom dan niet en laat een bericht achter op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>